notícias bbs artigos grupos / produções sobre

VaporMax en Air Max Additionally combineert

Brosenso, há 4 anos

Dom adidas schoenen nederland Iridescent is nog een nieuwe gloednieuwe versie die op het iconische silhouet voor de lupa arriveert. Het exclusieve unit van de dames heeft een schoon, wit lederen bovenwerk dat is verhoogd met iriserende Three Stripes-logo's aan de zijkanten, naast de hiellipjes met het merk. Een ander ontwerpdetail is de toevoeging suv "Superstar" geborduurd over dom hielen in zilver. Eindelijk, witte rubberen zolen uitvoeren het kapsel compleet.

Dom Superstar wordt geleverd goedkope adidas superstar heren with een geheel wit lederen bovenwerk, dat ook dom zool, veters, shell-toe por otro lado en voering bevat. De schoen slaagt erin om dom 'Frankrijk'-look te krijgen doorstep rood en blauw gestreept op de zijpanelen suv de schoenen te komen. Omdat Frankrijk bekend staat om hun blauwe, witte en rode kleuren, doet de Superstar geweldig werk in deze door het land geïnspireerde Superstar. Nu verkrijgbaar bij geselecteerde winkels, laat ons weten wat u ervan vindt.

Voor degenen die fan zijn van het hybride VaporMax-silhouet, dat elementen uit nike air max 97 goedkoop dom VaporMax en Air Max Additionally combineert, heeft Nike zojuist een gloednieuwe "Aurora Green" colorway laten vallen. Gekleed in een wit, zwart, aurora groen en kosmisch klei kleurenschema. Deze Dolomite Air VaporMax Plus heeft een rasterachtig patroon through het bovenwerk met doorschijnende kooi-overlays bovenop een duidelijke VaporMax-zool over de volledige lengte.

De Nike Weather VaporMax Plus is hun directe knipoog naar dom voorsprong van zijn tijd Air Max Plus van nike air vapormax plus dames. Nu is het hybride silhouet aangekomen in hun gloednieuwe "Hyper Violet" colorway. Dit aanbod heeft hun gradiënt blauw en paars bovenwerk met zwarte facts en paarse plastic terme conseillé op de kooi. Hun witte tussenzool bovenop hun paarse doorschijnende VaporMax-zool maakt het ontwerp compleet.

yesode, há 4 anos