notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Nike Air Max Plus 3 Hyper Purple

sbxvxxfl, há 4 anos

[img]https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2019/11/Nike-Air-Max-Plus-3-Hyper-Purple-CJ9684-003-on-foot-02.jpg[/img]

Deze Nike Schoenen Rood is gemaakt van het traditionele bovenwerk van mesh en is bedekt met een aantrekkelijke donkere tint olijfgroen met de kenmerkende plastic overlays in dezelfde tint groen. Een glanzende plastic neus, lederen details op de tong en de hiel, witte details op de teen, Swoosh en "AIR" -logo, een pop van 3M op de hielen, en een bijpassende olijfrubberen tussenzool en een zwarte rubberen buitenzoolkap van de look .

Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1998, werd de Nike Schoenen Running meteen een favoriet model voor hardlopers. De nieuwste release keert terug in de populaire kleurenblokkering Zwart en Rood. Het heeft een bovenwerk van zwart gaas met een plastic overlay in zwart-rood. Contrasterende universitaire rode accenten, kenmerkend Tn-embleem op de hiel bovenop een zwarte tussenzool en rubberen buitenzool completeren het ontwerp.

Voorafgaand aan de vakantie heeft Nike Schoenen Heren Sale zijn kenmerkende Air Max Plus-silhouet de perfecte slanke make-over gegeven, in een kleurcombinatie "Metallic Silver / Pink Foam". Deze keer rond de futuristische sneaker heeft een slank grijs bovenwerk, in contrast met een zilveren kooi, allemaal bovenop een pastelroze "Pink Foam" -zool. Natuurlijk beschikt de trainer ook over zijn kenmerkende Air-eenheden, die overeenkomen met de donkerrode kleur van de veters en de Swoosh-insignes aan de zijkant.

Ingeschuimd in romige beige en witte paletten, heeft de sneaker de onderliggende lagen van de Nike Air Max Plus 3 Hyper Purple die normaal verborgen zouden zijn. In plaats daarvan schijnt dit model op het binnenste exoskelet van het silhouet, waarbij het bovenwerk wordt gedetailleerd met ingewikkelde stiksels en gerimpeld textiel dat het een soort ruwe, homespun afwerking geeft. Als aanvulling op het beige weefsel en de belangrijkste Swoosh aan de zijwanden, verschijnen hits van premium suede op de tong, de hiel en het spatbord. Als laatste opmerking herbergt een schone witte tussenzool verschillende doorschijnende bellen van de luchteenheid, die een glimp onthullen van de essentiële dempingstechnologie die de schoen ondersteunt.

https://www.collectschoenen.com/