notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Nike React Element 55 Day and Night

u5rhzk6s, há 4 anos

[img]https://cdn.shopify.com/s/files/1/0880/5608/products/NIKE-REACT-ELEMENT-55-BLUE-VOIDBLACK-LT-CURRENT-BLUE-CK1410-400-2_1024x1024.jpg[/img]

Med sommerdagene lige rundt om hjørnet er Nike klar til at lancere et inspireret Nike Sko Lyserød til den gunstige sæson. Dette tilbud har en lys skygge af gul på sin øverste parret med en mørkere tone af gul på foringen, lacestays, Swoosh og sålprop. Lyseblå accenter tilføjer til en dejlig kontrast afsluttet med en hvid reaktion polstret sål.

Nike fortsætter med at udvide deres Nike Sko Herre Grøn sortiment med colorwayer med sommer-tema, og her er et kig på det seneste, der kommer. Dette tilbud af silhuetten har en hvid overdel parret med tonale nubuckblonde overlays fremhævet med Volt accenter. En dybhavsgrøn bruges på lacestays, ruskind på hælen, Swoosh-logoer og sålprop sammen med hits af Aqua-toner for at fuldføre designet.

Med en mørklagt tekstiloverdel, der er Nye Nike Sko 2019 med en subtil, men slående, tavetryk, præmie af læder accenter udgør snøresystemet og pakker en premium punch. For en pop af kontrast kan 'Black Volt' prale af markante 'Volt' nuancer langs hælen, mens 'Flash Crimson' pryder Swoosh-logoet, der skyder hen over sidepanelerne og mediale sidepaneler mod mellemsålen.

Det var i en nylig forhåndsvisning af fodbold, at vi gav dig et nærmere kig på det nyeste Nike React Element 55 Day and Night. Mange af jer blev forståeligt gasset. Her er en farve, der bringer et ton sommer appel, for ikke at nævne alsidighed, når vi går ind i den varmere sæson. Som en hyldest til vintage fodboldsneakers, er dette par helt unikt takket være diamantmønstret overdel. Det er den første af React Element-serien, der indeholder denne udskrift.

https://www.udsalgskrs.com/

yesode, há 4 anos
volskygge, há 4 anos