notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Saucony DXN Trainer Vintage Wit Gum

i2xxtbr2, há 4 anos

[img]https://sneakerstudio.com/eng_pm_Mens-Shoes-sneakers-Saucony-Dxn-Trainer-S70369-17-14635_1.jpg[/img]

Na verschillende kleuropties keert de Saucony Schoenen Sale terug in een originele colorway voor het herfstseizoen. Deze release is gemaakt in crèmewit suède op het spatbord en achterpaneel, met een wit lederen middengedeelte en zwart leer aan de zijkant. Een volledig zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

Saucony Schoenen Zwart brengt twee nieuwe colorways uit hun populaire Jazz-silhouet uit als onderdeel van hun doorlopende Originals-collectie. Beide leeftijdsgenoten zijn gekleed in zwart en wit met premium leer van hoge kwaliteit. Extra details zijn onder meer een gewatteerde kraag en een gehard, geborduurd logo bovenop een duurzame rubberen buitenzool.

Hoewel de Saucony Schoenen Heren eerder te zien was in een zomer-passend Bermuda-thema, is het silhouet herzien. Een herfstachtige tint olijf bedekt de sneakers mesh en suède constructie in wezen, samen met lederen accenten die de kenmerkende branding over de zijpanelen accentueren. Een kleurtje van tan bevindt zich verder op de tong en straalt verder een aardachtig thema uit, terwijl het bovenop een witte tussenzool en zwarte buitenzool rust.

Het Saucony DXN Trainer Vintage Wit Gum silhouet bracht zijn naam terug naar het model in 1983 en heeft zichzelf vele malen opnieuw afgebeeld, en nu weer dertig jaar later. Het onlangs aangekondigde DXN Lodge-pakket biedt twee nieuwe opties voor sneakerheads: één camouflage bedrukt met een zachte grijze wol voor een rustiek gevoel, beide afgewerkt met tan lambrisering.

https://www.waardefoot.com/

volskygge, há 4 anos