notícias bbs artigos grupos / produções sobre

adidas ultra boost 4.0 - sort/hvid

ge2ne, há 4 anos

[img]https://thesolewomens.co.uk/wp-content/uploads/2019/08/Nike-Air-Max-200-760x427.jpg[/img]
Dæmpningssystem, der tillader følsom nike air zoom spiridon black white. Det er lavere, hurtigere, med fremragende stabilitet og en stærkere påvirkning. Denne unikke konstruktion gør det muligt for dæmpepuden at bevare sin form, når den er oppustet.
nike air vapormax plus black white anthracite falder endelig stateide denne uge efter sin første debut i udlandet. Hybrid-sneakeren er simpelthen dækket i helt hvid med platin accenter, og dens design er en blanding af Air Max Plus og VaporMax til en. Den øverste neopren med TPU-overlejringer følger signaturstilen til Air Max Plus, mens den er toppet med en VaporMax-sål, Air Vapor Max Plus-branding på tungerne og "VM" -logo på hælene.
Den ikoniske sneaker med shell-toe design begyndte først at dreje hoveder i 70'erne. Denne version er designet med det brasilianske streetwear-mærke adidas superstar dame tilbud. Den store blade grafik tilføjer en regnskov stemning til den klassiske stil.
At vende tilbage til den store scene er adidas ultra boost 4.0 - sort/hvid, ofte omtalt som en del af 1.0-familien, silhuetten, der startede det hele, har en ren hvid overdel med flerfarvet tå accenter. Adidas Primeknit øvre tilpasser sig din mad, holdes sammen af ​​et knipebur på toppen af ​​en BOOST mellemsål og fleksibel ydersål i stretchweb.
https://www.durablewell.com/

volskygge, há 4 anos

Tags