notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Adidas Tennis Hu Multicolor

xb3jydge, há 4 anos

[img]https://i8.takemore.net/images/watermarked/32/96/55/adidas-by2673-x_pharrell_williams_tennis_hu_primeknit_multicolor-2-e.jpg[/img]

Medan hypen kring Adidas Skor Dam Rosa har avtagit mycket sedan starten, fortsätter Three Stripes att släppa nya färgalternativ på väg in i vårsäsongen. Nästa upp är en "Triple Black" och "Off-White" iteration. Båda är konstruerade med överdelar av mesh, läder och mocka överlag, tonal märke ovanpå sin signatur gummisula.

Adidas Skor Nya senaste livsstilsilhouette med de tre ränderna ses ovan i två mångsidiga och lätt att bära färgalternativ för Core Black / Carbon-Footwear White och Off-White / Core Black. Båda paren tar på sig tonala överdelar medan de träffas med läder- och mockaoverlays för att slutföra livsstilsutseendet.

Adidas Skor Grå kommer att återvända 2019 med två nya tonala färgvägar för att starta januari. Det ena paret levereras i svart och det andra i vitt. Båda har stickade överdelar med en strumpliknande passform på EVA-mellansula i rutmönster. Motsatta märkesfärger visas på segheten, spetsspetsar, inläggssulor och hälflikar.

Mycket av den ursprungliga estetiken från den första Adidas Tennis Hu Multicolor-iterationen - som den övre delen med en hög tunga / hälkrage och lättmönstrad mellansula och yttersula - lämnas intakt. Skon har dock också nya detaljer: mocka paneler visas på både sido- och medial framfoten, och en läderlapp runt eyeletsna ger extra skiktad struktur och stil.

https://www.modellerskor.com/

volskygge, há 4 anos