notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Adidas NMD R1 STLT PK Clear Orange

lnuw521m, há 8 mêses

[img]https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/b009ea5bb9394de9802da8ba00efd369_9366/NMD_R1_STLT_Primeknit_Shoes_Pink_AQ1119_010_hover_standard.jpg[/img]

De Adidas Schoenen Dames Zwart is de nieuwste versie van het NMD-silhouet en komt nu in een exclusieve linnenkleur voor dames. De sneaker is in principe bedekt met de schone tint over zijn Primeknit-bovenwerk in combinatie met een oranje EVA-inzetstuk in de hiel, gemerkte treklipjes en ook tijdens het breien. Een witte Boost-middenzool, bijpassende linnen veters, hielbadge en een semi-doorzichtige buitenzool completeren het ontwerp helemaal.

De Adidas Schoenen Groen is dit jaar de nieuwste versie van het NMD-silhouet en een van de eerste kleuren is deze zwart / rode kernversie. Met een vernieuwd Primeknit-bovenwerk gedetailleerd met dikke ribbenomwikkeling, worden de gefokte tinten ook contrasteerd met een verborgen gebreid patroon in blauwtinten. Een witte Boost-middenzool, zwarte hielbadge, EVA-inzetstukken en rubberen buitenzool completeren het ontwerp helemaal.

De Adidas Schoenen Running is de nieuwste versie van de adidas NMD-serie die de populaire hardloper een meer stijlvolle uitstraling biedt. Deze iteratie van de schoen is gekleed in een schoon "Wit" kleurenschema dat op tijd zal vallen voor de lente van 2018.Geconstrueerd in een volledig Primeknit-bovenwerk met een sokachtige enkelband en transparante hielkap. Bijpassende witte EVA-overlays, Boost-tussenzool en doorzichtige buitenzolen completeren het ontwerp.

Er zijn nog meer colorways van de Adidas NMD R1 STLT PK Clear Orange onderweg en een van die voor volgend jaar is deze NMD R1 Primeknit STLT-editie Ash Green. Een nieuw primeknit-patroon is te zien op de bovenkant in de kleuren groen en blauw, terwijl de sokachtige kraag, veters, merkbadge en EVA-inzetstukken in de tussenzool gekleurd zijn in de groenachtige tint. Een witte boost tussenzool en semi-doorschijnende buitenzool completeren het ontwerp helemaal.

https://www.rozemetoen.com/

volskygge, há 3 mêses