notícias bbs artigos grupos / produções sobre

adidas ozweego orange green

an2sel, há 9 mêses

[img]https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2017/05/nike-air-vortex-chicago-gym-red-black-white.jpg[/img]
nike air vapormax flyknit 3 black womens er ikke så forskellig fra andre Air Max-løbere, i dets kerne. Men langt fra at homogenisere det, er det netop det, der gør det så bemærkelsesværdigt. Det føles som om enhver Air Max-model leveres med en filmværdig historie. For Nike Air Max Plus starter det hele på Floridas strande.
Nogle gange frigøres en sko, der ikke wow dig med farve og teknologi, men snarere med enkelhed og klasse. nike air force 1 07 lv8 utility black er netop den slags frigivelse. Denne klassiske sko i en enkel sort og hvid colorway, denne Air Force 1 Mid har tumlet sort læder på skos farve- og tåboks-kontur med øje, der sprænger hvidt på sålen, snørebånd, hæl og Nike swoosh.
adidas continental 80 white pink mint, der er spækket af nostalgi, fanger det retro-udseende af indendørs undervisere fra de tidlige 1980'ere. Ruskindskoene har en swooping tofarves stribe og en markant split gummikopskole, der er bygget til en behagelig og fleksibel fornemmelse. Vintage-nostalgi Et logo-vindue ved siden af ​​snørerne minder om 80'ernes stilarter Klassisk komfort fransk frottéfor for en blød fornemmelse og et tilbagevendende look Split cupsole En split gummi cupsole med en EVA indsats giver en behagelig, fleksibel fornemmelse.
adidas ozweego orange green fortsætter sin genopfinde af den ikoniske RS Ozweego-løber og afslører en eksklusiv, begrænset udgave, rød-hvid-blå-version til fejring af uafhængighedsdagen. Skoen er en opdatering på RS Replicant Ozweego, den dekonstruerede stil først set til foråret/sommeren 2018.
https://www.fdropped.com/

volskygge, há 3 mêses

Tags