notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Nike Air Vapormax Flyknit 3 Multicolor

0q0zm02g, há 9 mêses

[img]https://sneakerfreaker-cdn.s3-accelerate.amazonaws.com/image/nike-vapormax-3-flyknit-multi-colour-long.jpg[/img]

Nike Air Vapormax Flyknit 3 Sale iteration af de Flyknit-udstyrede sko, og den er nu dukket op i en ny blågrå farve med dristige orange accenter. Den strikkede overdel er klædt i en neutral tone, mens orange er skåret gennem snøresystemets Flywire-kabler og vises også på hæl / tungen. Fladt sølv vises på midtfods Swoosh og hælklip til kontrast, mens en røgende Vapormax-dæmpningsenhed med orange og grå ydersål, der detaljerer, udseendet.

Nike Air Vapormax Flyknit 3 Dame allerede har frigivet en officiel "Zebra" -terration af Nike Air VaporMax som en del af en "Animal Pack" tilbage i 2018, ser det ud til, at de vil bruge lignende toner på denne kommende udgivelse. Klædt i det populære hvide og sort farveskema. Dette tilbud af Nike Air VaporMax 3.0 har en hvid Flyknit overdel med sort strikket underlag for at give afkald på den Zebra vibe. en hvid hælklip med sorte Swoosh-logoer oven på en VaporMax-sålenhed afslutter designet.

For at lukke maj måned frigiver Nike Air Vapormax Flyknit 3 Lyserød en splinterny "Laser Orange" iteration af VaporMax 3.0-silhuetten. Klædt i en College Navy, Wolf Grey, Laser Orange, Aluminium og Metallic Silver farveskema. Dette tilbud af Nike Air VaporMax er udstyret med en marineblå og grå Flyknit øvre kontrast med orange accenter og sølvtungetiketter.

Den Nike Air Vapormax Flyknit 3 Multicolor til at tage på den zebra-lignende væv, i afgang til Orca Racers og debutende trænere, er Vapormax Flyknit 3, hvis sort-hvide tråd krydser for at skabe subtil striber i hele. Swooshes gips lige ovenpå med accenter som tåstøtte og gennemskinnelige luftbobler, der ankommer i en subtil gennemskinnelig sort. Metalliske hits finder sted under betegnelserne på tungen fanen, mens mere futuristisk typografi passende passer til sålen og hælen og afslutter et par, der bringer dig tilbage et par år.

https://www.udsalgskrs.com/

volskygge, há 3 mêses