notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Nike Epic React Flyknit Dames Zwart

donal1d, há 4 anos

[img]https://pbs.twimg.com/media/DvboiVBWkAIsWZA.jpg[/img]
De Nike Epic React Flyknit Dames Zwart is niet alleen esthetisch waardig, ze zijn zacht, lichtgewicht en duurzaam. Het was dus geen verrassing om te leren hoeveel werk er is besteed aan het ontwerpen van de schoen. Nike's team van chemici heeft drie jaar lang geëxperimenteerd met verschillende materialen en ontwerpmethoden totdat ze het Epic React landden. En ja, schoenenchemici zijn een ding.
Gekleed in een zwart, metallic hematiet en max oranje kleurenschema. Deze Nike Shox R4 - 2019 Release Date Info heeft een combinatie van mesh en nylon uitgevoerd in geheel zwart met glinsterende details bovenop een glanzende Shox-bodem. Het toevoegen van een beetje contrast zijn overal oranje accenten.
Rijd als de wind in de nieuwe Nike Air Max Tailwind 4 - 2019 Release Info. Deze AM Tailwind 4 wordt geleverd met een wit bovenwerk plus groene en zwarte accenten, groene Nike "Swoosh", witte tussenzool plus groene en zwarte accenten en een zwarte zool.
Er is een hele reeks aankomende Nike Air Vapormax 2019 Wit-kleuren, en een daarvan zit in deze witte versie. De bijgewerkte hardloper heeft in principe de schone tint over zijn flyknit-bovenwerk, terwijl een bijpassende kleinere swoosh aan de zijkanten wordt toegepast, gevolgd door een verfijnde TPU op de hiel en een heldere VaporMax-zool om het ontwerp helemaal af te maken.
https://www.racersho.com/

volskygge, há 4 anos

Tags