notícias bbs artigos grupos / produções sobre

te proberen waar je altijd

lasky1994, há 4 anos

Al meer dan 35 Nike Air Max Thea Womens jaar is Sew News gespecialiseerd in het presenteren van naai-idee?n, inspiraties en technieken aan hun lezers. Ze zijn toegewijd aan het vullen van hun blog met leuke functies, van kledingconstructie tot snel te maken geschenken. U vindt hier ook instructies voor het interieur en stapsgewijze instructies voor actuele creatieve trends.

De vouwlijn

De vouwlijn is een plaats die alle informatie over naaien samenbrengt, op een gemakkelijk te navigeren, gebruiksvriendelijk en sociaal platform. Hier kunt u uw merken delen, naaipatroonrecensies lezen, tips en advies krijgen, een database met naaipatronen doorzoeken. De blog is ook een centrale hub om te socialiseren en up-to-date te blijven met het laatste nieuws en naai-patroon releases.

De vouwlijn heeft een actieve gemeenschap van gebruikers Adidas Yeezy Boost 350 Mujer waar u Adidas Ultra Boost Womens kunt chatten en tips Adidas Ultra Boost Femme kunt delen, plus een enorme Nike Air Max 2017 Womens database met naaipatronen met een nieuwe naaifoutige zoekfunctie. Ze hebben ook een groot gedeelte voor naaimiddelen, zodat je nog meer ontwerpers, patronen en stoffen kunt ontdekken voor je voorraad.

Naai Fearless

Op Sew Fearless vindt u details over voltooide naaiprojecten, zelfstudies en originele patronen. De blogeigenaar hoopt dat ze je de duw geven (of in de broek stoppen) die je nodig hebt om dat project te proberen waar je altijd door bent ge?ntimideerd.

Naaien Fearless gaat over een roekeloos nastreven van het naai-ambacht. Het gaat erom je angsten niet uit je dromen te laten praten. Het is een plaats voor aanmoediging, informatie en het naaien van kameraadschap. Het is een plaats waar "gedaan" beter is dan "perfect", en waar zeggen "Ik heb het niet geprobeerd" is erger dan Adidas ZX 750 Donna "Ik faalde".

volskygge, há 4 anos