notícias bbs artigos grupos / produções sobre

The lichtgewicht schoen komst worden gedaan in een mix van Black en Dark

holyground, há 8 anos

We hebben het zien van een veel releases van de Air Max 1 in de afgelopen maanden, en we zullen nog meer moeten zien als het jaar rolt. Deze keer Nike heeft de AM1 silhouet gezien de vintage touch en ook besloten om dit paar uitsluitend vrouwen sizing.The schoen is uitgevoerd in een subtiele mix Nike Roshe Run Homme van zwart en grijs suède voor de bovenste, terwijl de tussenzool wordt gedaan in een gele tint om wat contrast toe te voegen. Sail wordt gebruikt voor de vetersluiting en interieur, en vintage Nike label is te vinden op de tongue.The Nike WMNS Air Max 1 Vintage "Zwart / Grijs" is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, met een prijskaartje van $ 100.If je bent een fan van loopschoenen, Nike geeft je altijd tal van mogelijkheden om uit te kiezen. De Air Max Tavas Essentiele is op de nieuwere kant, maar meer en meer kleurstellingen van de schoen begint te up.Up pop naast de schoen wordt gedaan in een zeer vertrouwde zwart en rood combo. Deze Air Max Tavas is gebouwd met de lichtgewicht materialen is het bekend voor, en is bedekt met een mix van Black, Bright Crimson, Rio Orange en Midnight Navy tonen. Een witte tussenzool wordt Nike Free 5.0 Femme gebruikt om een ??aanraking van contrast aan het mengsel.

De Nike Air Max Tavas Essentiele "Dark Obsidian / Helder Crimson 'is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Nike Sportswear retailers.One van zijn vele variaties van dit seizoen, is de klassieke Nike Internationalist PRM gesmolten in de tijdloze tint van All-wit voor een van haar schoonste makeups yet.Sporting een ongerepte All-Witte lederen build, de sneaker de bovenste is gedetailleerd met een tonale reli?f patroon over zijn geheel, waarbij de sneaker een licht glanzende finish in verschillende hoeken geeft. Aangevuld met opvallende Metallic Silver accenten sieren zijn tong en de hiel tab via Nike branding, is de lage-top runner verder uitgewerkt door een bijpassende hielkap, veters en de iconische Swoosh sieren de zijpanelen.

Afgerond door een tonale tussenzool eenheid Nike Free 5.0 Dames die is gehandeld op grond van een ijzige doorschijnende zool, kunt u dit elegante vertolking van het Internationalist bij geselecteerde Nike vinden accounts overzeese now.We've het zien van de Hot Lava colorway pop-up op een verscheidenheid van Nike silhouetten over de laatste paar maanden, en nu hebben we nog een die zal worden het krijgen van de behandeling. Up naast de Nike Free Flyknit Chukka wordt een touch van de hete lava van de zomer months.The lichtgewicht schoen komst worden gedaan in een mix van Black en Dark Grey voor de bovenste, terwijl Hot Lava heeft betrekking op de zool. Hints van White is te vinden op het logo en de rest van de schoen te voltooien de look.The Nike Free Flyknit Chukka "Hot Lava" is nu verkrijgbaar bij geselecteerde retailers in het buitenland, en zullen naar verwachting stateside later raakte Nike Air Max 90 Femme deze year.Ever sinds Nike begon met problemen met hun vrijlating agenda en online releases vorige week, hebben we niet gehoord of gezien veel van hen over aankomende releases of offici?le beelden. Ik bedoel de Air Jordan 5 "Midnight Navy" is verondersteld om deze zaterdag los en we hebben nog steeds niet gehoord een werk van Nike. Strange.

Een andere Nike sneaker die is gepland voor dit weekend (morgen) los komt van LeBron James, die nog steeds op de reis najagen van zijn 3e kampioenschap. Hij en de Cavs net ontdekt dat ze moeten het doen zonder Kevin Liefde hoewel, dat is een enorme klap voor hun plannen. Verwondingen opzij, een nieuwe colorway van de Nike LeBron 12 wordt verwacht uit te komen op retailers morgen, de Nike LeBron 12 "Flight." Dit Bron 12 wordt geleverd met Wolf Grey op het megafuse bovenste evenals de Hyperposite http://www.severnway.co.uk/ panelen met Bright Citrus accenten raken van de Nike branding. Black detaillering afwerking van de schoen, samen met een ijzig blauwe doorschijnende outsole.Look voor de Nike LeBron 12 "Flight" bij geselecteerde retailers Swoosh op 1 mei voor $ 200.JD Sports is gekomen met nog een andere exclusieve colorway van de Nike Air Max 1. kiezen voor de meer mellow en subtiele route te nemen, laten we eens een kijkje nemen van de nieuwste Nike exclusieve die alleen zal worden gevonden bij JD Sports.

De Nike Air Max 1 heeft moeiteloos overstegen van een lopende sneaker op straat slijtage cultuur. Ik ben bereid om te wedden dat de meerderheid van de mensen die de aankoop van een paar van de Nike Air Max 1 gebruiken voor mode / dagelijks gebruik maken in plaats van ze te gebruiken voor het uitwerken / hardlopen. Dat is als je weet dat een Nike Roshe Run Black Womens schoen had "gemaakt" het! Het overgestoken en een zeer veelzijdige schoen die een onderdeel van ieders garderobe moet zijn geworden. Deze nieuwste colorway komt in een wit, donker grijs en zwart bovenste mde up van gaas en nubuck. De eenvoudige blik wordt voltooid door het geven van een witte zool met de zichtbare air unit samen met bijpassende witte veters en een witte voering. Verkrijgbaar niet bij JD Sports, wat zijn uw gedachten over dit klassiek ogende Nike Air Max 1?
<img class="align-left" src="http://www.metalyouth.fr/images/images/Nike-Air-Max-1-Homme-wqp13.jpg" width="400" />

zakbowden5372, há 6 anos

The movement, dubbed UNICO HUB1213, retains its automatic Replica omega watches winding system, but the rotor has been redesigned so that Fake Rolex its silhouette features triangular elements from the Sang Bleu logo. This revamped Unico caliber Replica Watches is composed of 255 parts, including 28 jewels,
Rolex Replica and stores a 72-hour power reserve.

zakbowden5372, há 6 anos

The movement, dubbed UNICO HUB1213, retains its automatic Replica omega watches winding system, but the rotor has been redesigned so that Fake Rolex its silhouette features triangular elements from the Sang Bleu logo. This revamped Unico caliber Replica Watches is composed of 255 parts, including 28 jewels,
Rolex Replica and stores a 72-hour power reserve.

volskygge, há 4 anos