notícias bbs artigos grupos / produções sobre

agen aan meer plasticvervuil

yaya2017, há 4 anos

heeft een nieuwe schoentechnologie ontwikkeld Nike Air Presto Mujer voor zowel casual als alledaagse Nike Air Vapormax Damen hardlopers. Tegenwoordig haalt de sportkledingreus Joyride uit, een responsief dempingssysteem dat is ontworpen om zich aan te passen aan Nike Air Max 95 Femme individuele voetaanvallen en een hoge mate van schokabsorptie biedt als je voeten het oppervlak raken waarop je rent. Nike zegt dat het idee met Joyride is om Nike Air Max 90 Essential Femme "hardlopen gemakkelijk te maken" en je meer gepersonaliseerd comfort te geven, wat mogelijk wordt gemaakt door duizenden kleine, energierijke kralen die de tussenzool van de schoen Nike Air Max 90 Femme Rose vormen. Je Adidas ZX 850 Femme kunt ze goed bekijken in de hierboven afgebeelde Joyride Run Flyknit, de eerste Nike-sneakers met de zichtbare en kleurrijke kralen.

Het bedrijf Nike Air Max TN Mujer vertelde Engadget dat zijn Joyride-technologie al ongeveer 10 jaar in de maak is en gelooft dat hardlopers hiermee de "meest gedempte rit hebben die we ooit hebben kunnen Nike Air Max 90 Mujer Rosas maken." Dat zegt veel voor Nike, die al Nike Internationalist Dames enkele van de beste hardloopschoenen heeft, waaronder de ZoomX Vaporfly, Pegasus Turbo en Epic React. Met de Joyride Run Flyknit zegt Nike Nike Air Max 95 Womens dat het hoop heeft een beroep te doen op elite hardlopers en mensen die misschien net beginnen. Als zodanig was duurzaamheid ook een belangrijk aandachtspunt Nike Air Max 97 Womens bij de ontwikkeling van de sneaker en Nike zegt dat een dempingssysteem met meer dan 450 km "geen zorgen" toonde op de afdeling slijtage.

Adidas, de belangrijkste concurrent Adidas Superstar Mujer van Nike, heeft op zijn beurt de Ultraboost - die ik vaak beschrijf als het gevoel alsof je op een zacht, kussenachtig kussen loopt. Met de Joyride Run Flyknit heeft Nike Air Max 2017 Femme Nike iets soortgelijks, zo niet beter, gemaakt. En omdat deze schoenen geen inlegzool bevatten, voel je dat de duizenden kleine kralen zich aanpassen aan je http://www.monabienek.com voeten zodra je ze aantrekt, omdat er slechts een dun stuk stof tussen zit en elke voet. Dat zou de prestaties moeten helpen maximaliseren, zegt Nike, aangezien Joyride de mogelijkheid Adidas ZX 750 Donne heeft http://www.brucolimare.it/ om zich aan elke hardloper anders aan te passen. En dat is het feit dat het kan bijdragen aan meer plasticvervuiling in de wereld. "Nike streeft naar Nike Air Vapormax Femme een duurzamere toekomst en de bescherming van de toekomst van sport," vertelde een woordvoerder van het bedrijf aan Engadget. "

volskygge, há 4 anos