notícias bbs artigos grupos / produções sobre

nike blazer low white red

an2sel, há 4 anos

[img]https://ssli.ulximg.com/image/740x493/gallery/1531853420_808fa5772f9c3dabe6c71cd0854841e1.jpg/bcfe714636c81158234f27743bb03d01/1531853420_1ed161110bfbacd72add65ceec594fd1.jpg[/img]
Hvis din pige altid klager over, at du ikke får hende nogen diamanter og juveler, måske disse nye kvinders eksklusive farveveje af nike air max 1 white red blue juvelen gør det trick. Selvfølgelig risikerer du også en sammenbrud ved at prøve at erstatte ægte dyrebare perler med bejeweled sneakers, så vi overlader det til dit eget skøn, hvis det er værd at prøve. Dog for kvinder der ønsker at købe et nyt par Air Maxes for dig selv, Nike præsenterer to fremragende muligheder i efteråret med Air Max 1 juvel i rene farver i hvidt læder og lysbenret ruskind eller en all-ruskindskonstruktion i nuancer af Wolf Grey og Deep Pewter, hver fremhævet med metallisk juvel Swooshes.
Med indførelsen af ​​720 har nike air max 270 herre blue lidt mindre luftboblede såle set mindre tid på aktuelle frigivelseskalendere, skønt det har givet Beaverton tid til at tænke nye colorways til en forfriskende optagelse af den moderne klassiker. Ved hjælp af nogle jordfarver ved siden af ​​blomsterarrangementer er denne nyeste "Lilac" -udgivelse feminin, dog i moderation. Mens det meste af den syntetiske konstruktion påtager sig en lys creme og overgår til en meget mørkere grå bagud, tager den blanke ydre af den patenterede pude lyset af en lys lilla.
Fans af nike daybreak undercover lucky green red vil med glæde høre, at flere colorways af hybridmodellen er på vej. Dernæst kommer denne splinternye Pink Smoke-farve, der er tilgængelig nu. Den røde røgfarve fra Nike Roshe Daybreak NM kommer i to forskellige nuancer af lyserød placeret på mesh og ruskindskonstrueret krop. Modregning af tonets udseende på skoen er det mørke Obsidian rullesten i læder placeret på Nike Swoosh og hælfanen. Yderligere funktioner inkluderer den vintage off-white placeret på tungen, snørebånd og Phylon mellemsåle.
Jordens dag er den 22. april, og Steven Harrington x nike blazer low white red er en af ​​silhuetterne, der fejrer den specielle dag, der fremmer bæredygtighed. I modsætning til traditionelle AF1'er har dette par en naturvenlig konstruktion med Flyleather innovation, der er lavet med mindst 50% læderfiber, der føles som almindeligt læder. Steven Harringtons underskrift fed, sjov grafik anvendes på siderne såvel som langs hælen for at afslutte stilen, der sigter mod at inspirere folk til at pleje vores planet hver eneste dag.
https://www.summitkicks.com/

volskygge, há 4 anos

Tags