notícias bbs artigos grupos / produções sobre

rekening mee dat uw hond vatbaar

xiaoxiangyu, há 4 anos

Nu uw hond goed is getraind, laten we het hebben over hoe u met uw hond kunt rennen. Warm langzaam op met omdat honden dit net als mensen nodig hebben. Bovendien moeten honden uithoudingsvermogen opbouwen, net als mensen. Verwacht niet dat je hond meteen vijf mijl met je mee rent, gewoon omdat het kan. Een goed idee is om met een run van tien minuten te beginnen en te zien hoe het gaat.

De eerste paar Adidas Nmd Damen keer dat je je hond uithaalt, wissel je af tussen wandelen en rennen. Een goede optie is om een ??5k of 10k trainingsplan te vinden en dit met uw hond te volgen. Op die manier weet je dat ze niet overwerkt zullen worden en hun uithoudingsvermogen langzaam worden opgebouwd. Houd er rekening mee dat u de afstand voor nieuwe honden niet meer dan vijf procent per week kunt vergroten.

Schoenen zijn zeer zelden de oorzaak van een hardloopblessure. Ze kunnen echter wel invloed hebben op de manier waarop je rent en indirect leiden tot hardloopblessures. Meestal hoef ik niet eens naar iemands schoenen te kijken als ze naar mijn kantoor komen om hun verwonding te diagnosticeren. Trainingspatronen zijn meestal de belangrijkste oorzaak van blessures als het gaat om hardlopen. Dit artikel gaat in op enkele versterkende oefeningen die nuttig Nike Roshe Run Womens zijn.

Het is een al te vaak scenario: Runner begint trainingsprogramma. Ongeveer een maand later nestelt een steek op een knie. Runner strekt zich uit, knalt ibuprofen, blijft rennen. Een paar - of misschien 100 - loopt later, hardloper ligt op de bank, ijspak op knie. Wat zijn de kansen? Het antwoord is niet helemaal duidelijk: een evaluatie van studies suggereert dat slechts 19 procent of maar liefst 79 procent van de hardlopers elk jaar buitenspel wordt gezet. Veel meerdere keren. Sommigen - auw - ren nooit meer.

Honden kunnen op verschillende oppervlakken rennen en u moet de oppervlakken veranderen, evenals de duur van uw runs. Als u bijvoorbeeld dagelijks acht kilometer hardloopt, moet u de volgende dag een kortere cyclus uitvoeren. Bovendien kan elke dag hardlopen op dezelfde ondergrond uw hond dragen, net zoals het u zal Nike Air Pegasus 83 Femme dragen.
Het maakt niet uit op welk oppervlak je loopt, je moet ervoor zorgen dat je hond de juiste pootbescherming en uitrusting heeft. Gebruik pootbescherming op ruw terrein en voetwas tijdens het koude weer. Inspecteer de poten van uw hond na elke run om te controleren of er niets in zit en of er scheuren zijn die aandacht behoeven.

Houd er bij het weer rekening mee dat uw hond vatbaar is voor zonnesteek of bevriezing, afhankelijk van waar u woont en in welk seizoen het is. Tijdens de winter, ren met je hond tijdens de warmere uren van de dag en ga niet voor lange periodes uit als het onder het vriespunt is. In de zomer moet u rekening houden met de vochtigheid. Late avonden of vroege ochtenden zijn het beste als het warm en vochtig is. Voordat je naar buiten gaat, leg je je hand op het oppervlak van de grond. Als het te warm Nike Air Max 270 Damen is voor je hand, is het te warm voor je hond.

In andere termen van bescherming, moet uw hond teken- en vlooienwerend zijn. Zorg ervoor dat u de bescherming toepast als dat nodig is. Reflecterende vesten zijn ook nodig om uw hond 's avonds en' s nachts beter zichtbaar te maken.

volskygge, há 4 anos