notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Adidas Superstar Slip On White And Black

col2in, há 4 anos

[img]https://image-cdn.hypb.st/https%3A%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2018%2F11%2Fadidas-basketball-n3xt-l3v3l-marquee-boost-pro-vision-6.jpg?q=75&w=800&cbr=1&fit=max[/img]
Denne lav-top-sneaker er tilbage fra 80'erne, da Adidas Continental 80 Dames Wit formår at gøre den sportsligere end sin gamle modstykke. Det rene design sammen med et vintage look er sikker på at gøre denne sneaker et top valg til sommeren. På billedet er Adidas Originals Continental 80 i klart lyserødt.
Med Primeknit-versionen af ​​den ikoniske Adidas Stan Smith Velcro Dame Blå, der blev fremsat i 2014, har adidas introduceret en perfekt letvægtsindstilling for denne tid af året. Med den nyeste iteration er der udstyret med en enkel, men alligevel meget effektiv sikkerhedsfunktion, hvor der tages hensyn til natteravnene blandt os. Ved første øjekast ser den strikkede overdel uændret ud fra den originale Primeknit Stan Smith, når lyset først rammer skoens ryg, blinker dets karakteristiske hælflig på grund af brugen af ​​et reflekterende sølvgarn, der er indbygget i konstruktionen der.
Det japanske mærke Adidas Superstar Slip On White And Black samarbejder med adidas Originals om denne version af den klassiske adidas Superstar-sneaker. Disse sko, der smelter sammen med moderne innovation og legendarisk gadestil, har en strikket overdel med en klassisk tå i gummiskal. Boost-dæmpning bringer sin lydhøre, energivendende ydelse til blandingen.
Parley og Adidas NMD R1 White Blue White er indstillet til at tilføje deres “For the Oceans” -samling, da vi nu ser på, hvad der ser ud til at være en kommende adidas NMD-udgivelse. Brug af adidas NMD R1 Primeknit som model. Dette miljøvenlige design har en Primeknit-konstrueret overdel klædt i lyseblå, grå og hvide toner. Fortsæt med Parley-temaet er skoets øjestæder fjernet. Andre detaljer inkluderer ordlyden af ​​”For the Oceans”, der vises på den forreste EVA-indsats, der lægger en mellemsål i hvid Boost i fuld længde.
https://www.wifblacked.com/

volskygge, há 4 anos

Tags