notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Adidas Pure Boost X Trainer 3.0 Carbo

4f58oog4, há 4 anos

[img]https://assets.adidas.com/videos/w_600,f_auto,q_auto/994275732ef04495a2fea8490108946f_d98c/Pureboost_X_TR_3.0_LL_Shoes_Black_CG3524_video.jpg[/img]

De belangrijkste kenmerken van de Adidas Schoenen 2019 zijn een bovenwerk van 3D-gebreid textiel dat is ontworpen om op uw voet te passen als een comfortabele pantoffel, plus een Boost-middenzool voor kussen en een flexibele rubberen buitenzool om u op de weg te verbinden. Onze testers vonden de PureBoost Go leuk voor langere trainingsritten, met wolkachtige demping en het gevoel van een "beschermende, lichtgewicht sok." Het was ook geliefd voor niet-werkende doeleinden, omdat de schoen er net zo thuis uitziet op de startlijn en in de koffiewinkellijn.

Adidas Schoenen Wit heeft officieel een gloednieuw silhouet onthuld dat is gemaakt voor de urban city runner, de adidas PureBoost Go. Ontworpen voor eenvoudigere richtingsveranderingen, biedt het zeer adaptieve silhouet een loopervaring die zowel opwindend als toegankelijk is voor iedereen. De nieuwe adidas Pure Boost heeft een nieuwe Expanded Landing Zone - een breder voorvoetplatform voor meer stabiliteit in zijwaartse bewegingen - geeft straatlopers ultieme aanpassingsvermogen, zodat ze met gemak en snelheid van richting kunnen veranderen.

Het geavanceerde model beschikt over Expanded Adidas Schoenen Dames, een innovatief breder voorvoetplatform dat stabiliteit en aanpassingsvermogen over een druk terrein bevordert. Voeg aan de mix een ademende stof toe en je hebt de voorhoede van flexibele, comfortabele uitrusting voor de verfijnde stadsrenner.

De Adidas Pure Boost X Trainer 3.0 Carbon komt deze maand binnen in een nieuwe colorway van "Shock Red". De exclusieve uitvoering van de dames is gemaakt van een lichtgewicht en stretchy gebreid bovenwerk dat gedetailleerd is met een mix van Cloud White / Legend Ink-Shock Red tinten in een collage-achtig patroon voor een opvallend thema. Black Three Stripe-branding aan de zijkanten, gevolgd door zichtbare witte stiksels door het geheel, samen met een gesaldeerd detail op de hiel en tenen zijn ook verschillende markeringen. Eindelijk, een witte boost middenzool en gradiënt buitenzool tops van het ontwerp.

http://www.phlshoe.com/

volskygge, há 4 anos