notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Dette er nummer 1 go-to sneaker for så mange af os

dagao29, há 4 anos

Mens vi har set en god mængde Adidas Superstar Tilbud, kommer den nyeste adidas Falcon konstrueret med denim. Ikke alene bruger de denim over den øvre, hele er der maling sprøjtede gennem som er lavet i forskellige farver. Efterfølgende har vi en Off-White på tværs af mellemsålen, mens både orange og sort er placeret på ydersålen for at fuldføre udseendet.

Med en nik til teknisk Adidas Ultra Boost Uncaged Tilbud blander disse sko arvsstil med moderne innovation. Den bløde strikkede tekstil øvre er detaljeret med subtile 3-Stripes og patch overlays. Denne specialudgave giver hyldest til NMD's urban explorationsånd med en grafik inspireret af japanske jernbanekort, der er trykt på den indre mellemsål og hæl. Boost mellemsålen giver lydhør komfort og accentueres med særprægede NMD stik.

Hvordan skal du beskrive en Adidas NMD XR1 Tilbud, der er så ikonisk som adidas Stan Smith i sin OG hvide og grønne farvevej? Konstrueret med en læder øvre med 3-stripe perforeringer og prægede adidas Trefoil branding på hælen og Stan Smit logo på tungen. Der er ikke meget mere at sige. Dette er nummer 1 go-to sneaker for så mange af os.

https://www.skotmall.com/

volskygge, há 4 anos