notícias bbs artigos grupos / produções sobre

serviette lors du passage

xiaoxiangyu, há 5 anos

Nike + heeft een eenvoudig te gebruiken lay-out die prestaties en trainingsplannen biedt. De app is beschikbaar op Android- en iOS-telefoons, maar niet op Android Wear-smartwatches op dit moment. Dit is iets om in gedachten te houden bij het kiezen tussen apps.

In het begin was Nike + ontworpen voor beginners of voor mensen die Nike Air Max Motion Femme na een pauze terugkeren naar hardlopen. De oefeningen helpen je om kracht, uithoudingsvermogen en snelheid te verbeteren. De app biedt coaching plannen en past je fitnessdoelen aan aan de voortgang die je maakt.

Als je motivatie nodig hebt terwijl je aan het hardlopen bent, biedt de app gejuich, vergelijkbaar met wat Endomondo in de loop der jaren heeft aangeboden. Als je de Cheers in de app instelt, plaatst Nike op Facebook dat je op weg bent naar een run en wanneer mensen jouw bericht leuk vinden of erop reageren, zul je het tijdens je run horen.

Het trainingsplan van My Coach biedt een kader voor mensen die net zijn begonnen. Er is bijvoorbeeld een trainingsschema 'Aan de slag' van vier weken. Als u op zoek bent naar iets om een ??beetje meer uithoudingsvermogen op te bouwen, is er ook een trainingsschema van acht weken.Nike Cortez Femme Plannen zijn ook beschikbaar op afstand, van een 5K tot een marathon. My Coach stemt je af door je een aantal vragen te stellen voordat je je trainingsschema opstelt, zodat je een meer op maat gemaakt plan hebt.

De app heeft gamification-opties en een 'Power Song' voor wanneer je een extra boost nodig hebt. Er is zelfs een aanmoediging van de professionele atleten van Nike. Je kunt ook instellen wat je gebruikt, zoals trottoirs, paden, loopbanden, enz. De app biedt een muziekspeler en sociale netwerken, zodat je je voortgang kunt delen. Daarnaast kun je ook stickers, foto's en ander hardloopgerelateerd plezier delen met anderen in de app.

Een nadeel van deze app is dat je je gegevens niet mee kunt nemen. Wanneer u zich aanmeldt, ondertekent u uw gegevens in de gebruikersovereenkomst. Dit betekent dat als u apps wijzigt, alle Nike Air Max 2017 Hombre gegevens die u op Nike + hebt opgeslagen, verdwenen zijn.

Ik zal niet terugdenken aan het voorspellen van een "wisseling van de wacht", omdat ik denk dat de meeste hedendaagse kampioenen nog veel over hebben in de tank voordat ze besluiten om het een carrière te noemen. Natuurlijk sluit Roger Federer zijn carrière waarschijnlijk af en ja, Djokovic en Nadal zijn niet zo dominant als ze ooit waren, maar ze gaan allemaal nog steeds consequent diep in Majors en strijden om titels. Hetzelfde geldt voor de vrouwenzijde. Serena heeft geen geweldig jaar achter de rug en Azarenka ook niet, maar Sharapova en Li Na zijn nog steeds aan het werk. Toch is het de moeite waard om op te merken hoe jong de meeste Nike Air Max 270 Womensvan de overgebleven spelers zijn. Vijf van de acht halve finalisten werden geboren in de jaren '90. Petra Kvitova en Milos Raonic werden allebei geboren in 1990, terwijl Simona Halep en Grigor Dimitrov beide het volgende jaar werden geboren. Genie Bouchard, de jongste van het stel, werd geboren in 1994.

Google Fit heeft een mooie, schone interface en ondersteunt de meeste wearables. Het is gratis en goed voor beginners. De app houdt oefeningen, calorie?n bij en gebruikt diagrammen om uw voortgang te tonen. Tijdens het hardlopen houdt de app snelheid, route, tempo en hoogte bij. Sleep-tracking is ook beschikbaar in deze app. U kunt uw hartslag alleen meten als u een smartwatch of een apparaat draagt ??dat wordt gesynchroniseerd met Google Fit. De meeste smartwatches synchroniseren wel en zijn compatibel, zorg er wel voor dat Nike Cortez Damen je controleert of alles gesynchroniseerd is voordat je op weg gaat naar je eerste run.

De app biedt gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van uw doelen en gegevens. Deze aanbevelingen worden vervolgens gebruikt om uw uithoudingsvermogen en prestaties te verbeteren. De app kan informatie van Strava, Runkeeper, Nike + en wearables nemen en deze allemaal samenvoegen, zodat je gezondheids- en fitnessgegevens in één app worden opgeslagen. Een nadeel van deze app is dat deze geen routevoorstellen biedt.

volskygge, há 4 anos