notícias bbs artigos grupos / produções sobre

chiaramente desiderosi di conquistare

xiaoxiangyu, há 5 anos

GreatTrainer is een gratis en volledig uitgeruste loop-app die alle fitnessactiviteiten in de buitenlucht bijhoudt en kaarten maakt op GPS-compatibele BlackBerry-modellen die nauwkeurig kilometers, verstreken tijd, tempo en topografie weergeven. De app is een uitbreiding van de GreatRun-website, die races door het hele Verenigd Koninkrijk Nike Blazer Low Damen organiseert en online coaching biedt voor hardlopers van elk ervaringsniveau. Met de app kunnen gebruikers workouts registreren, hun routes en statistieken gedetailleerd weergeven, verbrande calorie?n per activiteit bekijken en audiofeedback ontvangen op basis van ingestelde afstanden en tijdmarkeringen. De app stelt gebruikers in staat om snelheidsdoelen in te stellen en hen te informeren over hoe dicht bij doelen mid-workout zijn. GreatTrainer synchroniseert activiteiten met de aangepaste trainingsruimte van een gebruiker en houdt een overzicht bij met trainingen, prestaties, gewichtsverlies en meer. De app biedt ook een real-time trackingfunctie, zodat medestudenten en vrienden de voortgang van een gebruiker halverwege kunnen zien. Aangezien deze functionaliteit meestal is gereserveerd voor Pro-versies van apps, is gratis Nike Air Max 2017 Donna gebruik van deze functie een extraatje voor veel hardlopers. De app biedt een uitgebreide manier om de voortgang bij te houden, verschuivingen in prestaties te volgen en gemotiveerd te blijven tijdens een zware training.

Genie Bouchard, die een spectaculair toernooi had, kon niet helemaal in de finale stappen tegen voormalig kampioen Petra Kvitova. Bouchard speelde helemaal niet slecht, hoewel ze blijkbaar wat tijd nodig had om zich aan te passen aan Kvitova's lefty-spel. Uiteindelijk moet het krediet simpelweg naar Kvitova gaan voor het spelen van light-out tennis als het er het meest toe doet en beweert ze haar tweede Wimbledon-titel met een 6-3, 6-0 overwinning. Na het winnen van haar eerste Slam hier in 2011, had Kvitova gemengde resultaten en worstelde met het mentale aspect van de game, dus hopelijk kan ze na deze overwinning Nike Internationalist Heren op de goede weg blijven. In ieder geval is het goed om haar terug te zien naar de top en het is ook goed om te zien dat Genie nog een stap verder gaat.

Genie Bouchard was de eerste Canadese man of vrouw die ooit een Grand Slam-finale bereikte. Haar reis naar de finale zorgde ook voor voldoende rankingpunten om haar naar # 7 in de wereld te brengen. Dat maakt haar de hoogst genoteerde Canadese vrouwen in de WTA-geschiedenis, langs Carling Bassett-Seguso die de # 8 in de wereld bereikte. Bouchard verdedigt de rest van het seizoen niet teveel punten, dus er is voldoende ruimte om te blijven klimmen. Aan de kant van de heren kreeg Milos Raonic de kans om zich bij Bouchard aan te sluiten en werd hij de eerste Canadese man in een Slam-finale, maar viel hij in straight sets voor Roger Federer.

Novak Djokovic stond gisteren Nike Blazer Low Mujer voor de 35ste keer tegenover Roger Federer, hoewel het slechts hun tweede ontmoeting op gras was en ook slechts hun tweede ontmoeting in een Grand Slam-finale. Hoewel beide spelers duidelijk graag een andere Wimbledon-titel wilden veroveren, was de inzet net iets hoger voor Djokovic, die de winst nodig had om de # 1-ranglijst te heroveren die hij vorig jaar aan Rafael Nadal had afgestaan. Het was een weloverwogen finale waarbij Djokovic als beste uitkwam in vijf hard bevochten sets om zijn tweede Wimbledon-titel te winnen en de toppositie in de ATP-ranglijst te heroveren.

volskygge, há 4 anos