notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Nike Air Zoom Pegasus 34 Femme

sooo, há 6 mêses

<p>Adidas 'lifestyle-merk, Adidas Originals, heeft een sterke sociale media-opvolging gebaseerd op haar samenwerking met een lange lijst van ontwerpers en beroemdheden, een traditie die Arthur Hoeld, de algemeen directeur van Adidas Originals, dateert uit de jaren tachtig.

"Terugblikkend op de samenwerkingsrelaties van het merk is een van de eerste momenten Adidas Adilette Slides Femme die ons te binnen schiet ons werk met Run-D.M.C.", Aldus Hoeld. "Die samenwerking betekende echt het begin van een nieuwe methode van partnerschap voor ons bij Adidas, waarbij het merk reageerde op onze steeds Nike Air Max 90 Damen groeiende overgang van baan naar straat."

De inaugurele wending van Run-D.M.C. Met het merk, dat gepaard ging met een endorsement deal van een miljoen dollar en een limited edition shelltoe Superstar sneaker-samenwerking na zijn single 'My Adidas', wordt vaak gezien als de geboorte van de moderne hiphop sneaker-cultuur. Adidas heeft sindsdien een lange lijst samengesteld van samenwerkingen met modeontwerpers en beroemdheden-gedraaid-ontwerpers, die werken aan collecties met namen als Stella McCartney, Jeremy Scott Yohji Yamamoto, Raf Simons, Rick Owens, openingsceremonie, Palace, Pharrell Williams Asics Gel Lyte 3 Donna en Kanye West, wiens Yeezy Boost-samenwerking met Adidas Originals de afgelopen drie seizoenen op grote spektakelseries in New York Fashion Week in première ging.

Adidas Originals, het merk waaronder de meerderheid Adidas Eqt Support Adv Femme van deze samenwerkingen valt, werd in 2000 opgericht. Hoeld crediteert de lange geschiedenis van streetwear en performance-samenwerkingen om het merk vooruit te helpen tijdens een verbrijzeling van verhoogde concurrentie op de Adidas Yeezy Boost 350 Femme athleisure-markt. Aangezien de omzet van Adidas in het eerste kwartaal van 2016 met 22 procent steeg, werd de tweecijferige groei van het lifestyle-merk gecrediteerd als onderdeel van dat momentum.

"De gemeenschappelijke link die deze projecten verenigt, is een missie om consequent toonaangevende ontwerpoplossingen te leveren," zei Hoeld. "Vooral deze projecten doen vaak Adidas Superstar Mujer Blancas een beroep op de klant die op zoek is naar iets speciaals, handiger en beperkter."

Die aantrekkingskracht heeft de groei op sociale media aangedreven. Adidas Originals heeft het belangrijkste merk van Adidas Nike Air Jordan 1 Womens overschreden op zijn eigen Twitter- en Instagram-accounts, waar het respectievelijk 3,3 miljoen en 12,4 miljoen volgers heeft vergeleken met Adidas's 2,8 miljoen en 8,9 miljoen. De AdidasOriginals-accounts zijn een uitgebreide Nike Air Zoom Pegasus 34 Femme handleiding voor de nieuwe sneaker-drops, waaronder de limited edition Stan Smiths en Superstar-collecties, de klassieke sneakers die momenteel een door streetwear-geventileerde renaissance beleven, evenals de Yeezy Boost 750s van Kanye West.</p>