notícias bbs artigos grupos / produções sobre

eller worden vermoeiend en een intensieve trainingss

yaya2017, há 5 anos

Aarish Netarwala heeft een paar weerstandstrainingschoenen ontworpen voor Adidas die de ervaring van hardlopen op zacht zand simuleren voor een intensievere Nike Air Max 90 Femme workout. De Grit-conceptschoen heeft een roostervoet die de Nike Air Max 95 Femme voet van de drager onstabiel maakt bij impact, om het effect van een voet die zakt in zacht zand. De schoenen zijn ontstaan ??uit een samenwerking tussen sportkledingmerk Adidas en Nike Air Huarache Femme ArtCenter College of Design, in een project dat erop gericht was om het beste te halen uit nieuwe technologie?n om de toekomst van sport te verkennen. Na een bezoek aan een duinpark in Manhattan Nike Air Max 90 Mujer Strand, Californi?, de ontwerper vond dat veel atleten oefenden op steile hellende zandduinen die constant verschuiven, waardoor hun voeten zinken en het veel moeilijker maken om te ascenderen. "Hoewel oefenen op zacht zand ongelooflijk hard was, was de locatie zo populair geworden dat het park moest worden gesloten en heropend met een reserveringssysteem om tegemoet te komen aan de enorme menigte, "zei Nike Air Vapormax Donne Netarwala." Toen ik hoorde dat er een grote vraag was om te Nike Air Presto Donne oefenen op Sand Dune Park, ik wilde begrijpen waarom mensen stroomden naar deze ogenschijnlijk inspannende en moeilijke oefenmethode, "ging hij verder. Deze zandduinresistentietrainingtechniek staat erom bekend dat hij in de loop van de tijd beenkracht opbouwt en ook de spierpijn na de training vermindert.

Netarwala ontwierp daarom zijn Grit-schoenen met vakwerkzolen die Nike Air Max 90 Hombre het effect nabootsen van het lopen op zacht zand, zodat atleten overal ter wereld toegang hebben tot de effectieve trainingstechniek, zelfs als ze niet trainen in de buurt van zandige gebieden. Het doel van de schoen is om de hoeveelheid energie die nodig is om te trainen te vergroten, waardoor de spieren van de hardloper sneller worden vermoeiend en een intensieve trainingssessie in een korte tijdspanne mogelijk wordt. Wanneer de voet van de gebruiker de grond raakt, stort de zool van het rooster in en absorbeert de energie van de impact zonder het terug te geven aan de gebruiker. Wanneer de atleet het lichaamsgewicht naar de voorkant van de voet Nike Air Max 90 Mujer Rosas overbrengt, is de structuur van de zool ontworpen om te zinken - net zoals de voorkant van de voet in zand zou zitten - waardoor de voorwaartse beweging van de atleet afneemt .Als de voet Nike Air Vapormax Damen eenmaal van de grond is getild, keert de zool van het rooster terug naar zijn oorspronkelijke vorm. De trainer bestaat uit twee delen: een gebreide sok gemaakt van Adidas 'Primeknit-materiaal en Nike Air VaporMax Femme een 3D-printe d recyclebare van tralies voorziene zool gemaakt van zeer elastisch, scheurbestendig elastomeer polyurethaan. Netarwala begon het ontwerpproces door prototypen te maken met zandzakken die http://www.daviddenardi.fr onder de zool waren gelijmd.

Dus ontwierp hij de zool van de Grit-trainer om de voet te wikkelen. De sok wordt in de 3D-lattenzool gestoken en de twee delen worden aan elkaar gebreid. Deze tweedelige constructie Nike Air Max 90 Womens betekent dat de materialen aan het einde van hun levensduur kunnen worden gescheiden en dienovereenkomstig kunnen worden gerecycled. Dus ontwierp hij de zool van de Grit-trainer om in te pakken rond de voet. De sok wordt in de http://www.thomaspolly.fr/ 3D-lattenzool gestoken en de twee delen worden aan elkaar gebreid. Deze tweedelige constructie betekent dat de materialen aan het einde van hun levensduur kunnen worden gescheiden en dienovereenkomstig Nike Air Presto Mujer kunnen worden gerecycled. Tientallen mensen hebben Nike-kleding in brand gestoken en vernietigd in protest van de nieuwe advertentiecampagne van het bedrijf met Colin Kaepernick. Simmons zei dat zijn Nike Air Force 1 Femme afkeer meer ging over het verspillen van mensen.

volskygge, há 4 anos