notícias bbs artigos grupos / produções sobre

Nike Air Zoom Pegasus 35 Mujer

sooo, há 5 anos

<p>Série Nike Air Max dusledně vypínala některé z nejoblíbenějších a nejoblíbenějších tenisky na světě. Air Max 1 vykopl věci v roce 1987 a o 30 let později VaporMax posunul limity o tom, kolik vzduchu muze podstavec jednat. (Zdá se, ze odpověa je "stejně jako samotná sama.") Pro rok 2018 Swoosh opouští zbrusu novou siluetu, která kombinuje dva klasické tenisky Air Max ze své minulosti - Air Max 93 a Air Max 180 - zcela nové a Nike Air Huarache Mujer moderní.

Tea, kdybychom nevěděli, ze tyto dvě boty jsou inspirací pro 270, mozná bychom ani nevěděli. Ale podívej se blíz a uvidíte celkový tvar Air Max 180, stejně jako jeho klasický ruzový patek, který se zde stává souoástí masivní vzduchové bubliny boty. Od 93 let si obuv zapujouje svou podobu ponozky - kterou Nike pomáhala pred 25 lety prukopníkem s bývalým radikálním Adidas Eqt Support Adv Mujer neoprenovým oblozením.
Coz nás privádí k oíslu 270. Koneckoncu, 93 a 180 se rovná 273, coz bylo jméno tenisky v prototypových verzích. Takze co dává? Ukázalo se, ze Nike šla s "270", aby vyzdvihla 270 stupňu vzduchu, které teniska má, Nike Air Pegasus 83 Mujer obalit kolem paty směrem k midfoot. To je dulezité: aokoli 270 je první oistě zivotní styl Air tenisky (predchozí verze jsou všechny technicky bězí tenisky), to také má nějaké vázné tech pres nejvyšší bublinu Nike Air někdy-32 celých milimetru. Jak muzete ooekávat, dělá Air Max 270 šlechetně pohodlnou obuv. Nike nám rekla, ze je to duvod, Nike Air Max 2017 Dames proo se hodí do myšlenky "pohodlí jako zbraně" - jinými slovy, pokud jste pohodlnější nez váš souper na hrišti, na schuzce nebo na brunch, máte nohu .

Stejně jako jednotky Air na všech botách VaporMax, bubliny Air Max jsou vyráběny ve Spojených státech v nové továrně Nike v Oregonu.Adidas Stan Smith Femme Takze nejen získáváte nový tenisku, ale pricházíte s oerstvým Oregonem. oerná a ruzová verze, kterou uvidíte zde, se vydává první na únor, ale ooekává se mnohem více barevně - jako je pozadovaná trojitá oerná verze - zasáhnout police na Nike Air Max Day.

Uvolnění nové siluety pro kazdého prodejce je riskantní. Trh je nasákl tenisky všech tvaru a velikostí, takze je obtízné vytváret trvalý dojem. Na vrcholu roku 2018 Nike dal strach stranou a debutoval s jeho novým Air Max 270. Obuv pripomíná tenisky od pooátku 90. let, které mají podobnou špiokovou krabici jako Air Max 1 se zadní nárazem. Úspěch svých predchudcu, Air Max 180 Nike Air Max Thea Damena Air Max 93, nebyl slibován tomuto nováokovi, ale presto dominuje zpusobem, jenz je srovnatelný s někdy milovanými Air VaporMax.

Na rozdíl od modelu Air VaporMax Air Max 270 nesdílí inovace nebo elegantní estetiku, která obvykle nakupuje nakupující Nike Air Zoom Pegasus 35 Mujer na teniskách. Jeho barvy jsou vytazeny z existující palety Swoosh, kterou fanoušci viděli. Na první pohled je tězké ríct, proo se tato obuv stal později jednou z nejpopulárnějších vydání.</p>

volskygge, há 4 anos