notícias bbs artigos grupos / produções sobre

case met het bijschrift

sweet, há 5 anos

Er is maar één probleem: de afbeelding is volledig ge?xtrapoleerd uit de context en laat niet zien wat hij beweert te laten zien.

Sommigen van hen vertelden dat het beeld een jongen afbeeldt die door de ICE wordt Nike Free RN Distance 2 Damen vastgehouden in het nieuwe bestuurlijke beleid van Trump om al diegenen die illegaal de grens overschrijden te melden om strafrechtelijk te worden vervolgd.

Ten minste 2.000 kinderen zijn gescheiden van hun ouders aan de grens sinds de iPhone 6 plus de voogdij adidas de Verenigde Staten Adidas Superstar Womens Gold begonnen met de uitvoering van het beleid, bevestigde de Nationale Veiligheidsdienst vrijdag.

Journalist en filmmaker Jose Antonio Vargas plaatste de foto vorige week op Twitter en zei: 'Dit is wat er gebeurt als een regering gelooft dat mensen' illegaal 'zijn.

Veel ondervraagden van de iPhone 4-voogdij openden hun woede over het immigratiebeleid van de administratie en moedigden mensen aan om de foto te herschrijven. De Star Wars-acteur, Mark Hamill, heeft ook getweet en later de afbeelding verwijderd, samen met de hashtag UnAmerican.

Vargas Adidas Superstar Womens Black publiceerde ook de afbeelding op Facebook, waar hij een dunne iPhone 5-hoes heeft ontvangen van bijna 10.000 aandelen.

De foto is echter genomen tijdens een protest van 10 juni tegen het immigratiebeleid van het Witte Huis in het stadhuis van Dallas, zoals voor het eerst gerapporteerd door de controlepost van Snopes.

Meer foto's van Facebook van het protest, georganiseerd door het Texas-hoofdstuk van de bruine iPhone-zaak 10 Berets de Cemanahuac, een Latino-verdedigingsgroep, tonen dezelfde jongen uit de kooi terwijl de activisten tekenen Nike Air Max 95 Dames vertonen die het Witte Huis dwingen te stoppen met scheiden families'.

Leroy Pena, hoofd van het 'Dallas Fort Worth'-hoofdstuk door Brown Berets, nam twee foto's van de huilende jongen in een kooi en plaatste ze op Facebook voor iPhone x case met het bijschrift:' Dit was gisteren een deel Adidas Zx 850 Womens van ons protest, maar in De realiteit speelt zich nu, op dit moment, af in jeugdgevangeniscentra in het hele land. 'Het bericht is later verwijderd, maar er staat nog een versie op de Wayback-machine.

Pena vertelde CNN dat de jongen zijn oudere broer volgde, die samen met andere tieners deelnam aan het protest tegen de kooi van Dallas.

volskygge, há 4 anos